demo_01Cégünk családi vállalkozásként 2004 óta foglalkozik szakképzett munkaerő a hazai és a németországi munkaerő piacra való sikeres kijutásának elősegítésével.

Cégünk a magán munkaközvetítői tevékenységről szóló hatályos jogszabályok szerint rendelkezik a Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központjának engedélyével a V-M-001/2910-1/2013-887 nyilvántartási számon.

Tevékenységi körünkben évek óta két domináns, különböző és egymástól jól elkülönülő terület található, melyek az egészségügy és az ipar/építőipar.

Az egészségügy széles skáláján belül két tevékenységre fókuszálunk, először is orvosok/szakorvosok és szakképzett ápoló személyzet biztosítása kórházak és rendelőintézetek számára, másodsorban pedig az intézeti idős gondozásra. Az idősgondozás területén rendelkezünk még intenzív otthoni ápolással is.

Az ipar szerteágazó munkaerő igényén belül a fém/vasipar, gépgyártás és az építőipar egyre fokozódó szakképzett munkaerő igényének kielégítése minősített hegesztők, lakatosok, csőszerelők,  CNC programozók és gépkezelők valamint kőművesek, villanyszerelők, víz-gáz-fűtés szerelők, festők, asztalosok, tetőfedők és egyéb szakemberek által. Ipari partnereink számára szakképzettséget nem igénylő segéd és betanított munkásokat is biztosítunk.

Társaságunk a tradícionális belföldi partnerek és igények mellett, külföldi elsősorban német anyanyelvű munkaerő piacon működik. Fő piacunk Németország ahonnan a hagyományosan meglévő és egyre bővülő kapcsolatainkon keresztül folyamatosan érkeznek az újabb és újabb megkeresések mind az egészségügy, mind az ipar területéről.

Közvetlen érdekeltségű képviseletünk Hamburgi székhellyel működik, míg további együttműködő partnereink vannak több tartományban is pl. Baden-Würtenbergben és Bajorországban.

Svájc

Hosszas előkészítés után 2013-ban megindult a Svájcba irányuló tevékenységünk is. Svájc német nyelvterületén lévő kórházakba keresünk rezidens és szakorvosokat, ápolókat/szakápolókat. Szintén keresünk idősek otthonaiba/szociális otthonokba ápoló/szakápoló munkatársakat. A kórházak és egyéb intézmények Zürichben, Baselben, Bernben és még sok más kisebb településen találhatóak. Kórházi partnereink részéről szinte az összes szakterületre folyamatosan érkeznek a megkeresések. Állásajánlatainkat mind orvosok mind ápolók esetében 3 hetente frissítjük. Honlapunk állásajánlat rovatában feltüntetett orvos állások csak néhány példa a meglévő ajánlataink közül. Ilyen és ehhez hasonlóak folyamatosan és visszatérően, nagyszámban szerepelnek kínálatunkban.

Ausztria

2014-ben beléptünk Ausztria egészségügyi piacára is ahova rezidens és szakorvosokat, továbbá egészségügyi szakdolgozókat keresünk. A partner kórházak és idősotthonok Bécsben, Grazban, Linzben, Salzburgban, Insbruckban és sok más kisebb településen vannak. Az intézményektől folyamatosan kapjuk az álláskiírásokat szinte minden orvosi szakterületre. Állásainkat orvosok és ápolók esetében is 3 hetente frissítjük, ahol folyamatosan rendelkezésre állnak szakorvosi, ápolói és idősgondozói munkahelyek. Az állásajánlatok címszó alatt példaként  szereplő orvos állásokhoz hasonló álláslehetőségek még nagyszámban szerepelnek kínálatunkban.

A megnövekedett igények kielégítése és a jobb elérhetőség érdekében cégünk 2013. januárjában új irodába költözött.